Ajokielloista...

23.10.2019

....sen verran, että kun on kyltti - AJO KIELLETTY - niin se tarkoittaa myös sitä....näitä on laitettu crossiradan ympäristöön...

  • Kerhotalon takana oleva maasto, vanha taimitarha, sopimuksen mukaan käyttö on vain väliaikaista, ei jatkuvaa, jäljet on korjattava ajon jälkeen, nauhat ja merkit poistettava.
  • Crossiradan sivussa oleva maasto, joka on hiukan alempana, on pohjaveden korkeudella, näissä lammikoissa ajaminen ehdottomasti kielletty, lakienkin mukaan.
  • Tarkistakaa aina, missä saa ajaa! Osa reiteistä on maanomistajasopimuksen mukaan vain kerhon jäsenille ja osa vain ilmoituksen mukaan ajettavissa, esim. sarjaenduroissa.
  • Reitit on tehty talkootyönä ja niitä pidetään kunnossa talkootyönä! Jokainen ajaja osallistuu automaattisesti talkoisiin omalla panostuksellaan, oli nuori tai vanha. Talkoisiin saa osallistua myös itsenäisesti! Kun tutustutte reittiin ja huomaatte jonkun vaaran paikan, korjatkaa asia. Pienemmät risut on helppo poistaa, isommat kaatuneet puut; ilmoitetaan reitti-isännälle / maanomistajalle, joka päättää käytöstä, saadaan yleensä katkaista koosta riippuen määrämittaan ja jättää reitin varrelle.