Ajankohtaista

Pätkien avaus (14.3.2018)
PRESSITEADE 29. september 2017 Suomeksi alempana
JSMK:n jäsenetu, viikonloppuna ei ratamaksuja. Ajoaikojen mukaisesti avoinna.
Toistaiseksi, sateiden pehmittämä reitti. Hirvenmetsästysaikana lokakuu-joulukuu ajokielto viikonlopuisin, koskee myös Nokkamäkeä.
CC-reitti (22.8.2017)
AJOLUPA JÄSENMAKSULLA!!! Lähtö kerhotalon pohjoispuolelta, synninlukontien ylitys tai lyhyempi reitti kääntyy ennen tietä oikealle, miniradalle tullessa ajettava hiljaa ja poistuminen suoraan parkkipaikalle.
Tule koeajamaan Husqvarna:n 2018 -mallistoa Jämsään 23.8. Klo 16-20.Paikkana Jämsän motocrossrata osoitteessa Haaralantie 135. Koeajettavissa sekä motocross-, että enduro pyöriä. Mukana myös Husqvarna:n uudet TE 250i ja TE 300i mallit! Paikalla neuvoja antamassa myös Kytönen Motorsportin Mauno Hermunen, Roni Kytönen ja Juuso Matikainen. Kaikkien koeajajien kesken arvotaan Maunon etunumerokilpi nimikirjoituksella, Ronin ajopaita nimikirjoituksella sekä Husqvarna lippis Juuson nimikirjoituksella. Mukaasi tarvitset ainoastaan asianmukaiset motocross/enduro-ajovarusteet sekä henkilöllisyystodistuksen. Alle 18-vuotiaalla koeajajalla tulee olla vanhempien allekirjoittama vastuunvapautus/lupalappu osallistua koeajoon tai vastaavasti huoltaja mukana koeajotapahtumassa. Koeajo on asiakkaalle täysin avoin ja maksuton. Kytönen pitää huolen koeajossa viihtymisestä tarjoamalla pientä purtavaa ja juotavaa.
Sählyä Auvilassa (19.8.2017)
RSS ATOM